Oliedampfilter

Wie perslucht wil conditioneren kan uitstekend gebruik maken van een oliedampfilter van Ingersoll Rand Nederland.
Ingersoll Rand Nederland biedt daarnaast nóg eens drie andere soorten persluchtfilters met elk hun specifieke en unieke eigenschappen. Ingersoll Rand Nederland biedt toch al heel veel: van complete persluchtinstallaties, gereedschappen en pompen tot systemen voor het hijsen van materialen. Met de innovatieve producten, diensten en oplossingen komt Ingersoll Rand Nederland de klant nadrukkelijk en elke keer weer tegemoet. Het energieverbruik van de klant wordt verlaagd en het bedieningsgemak juist verhoogd. Logisch; Ingersoll Rand Nederland streeft namelijk naar een zo duurzaam mogelijke wereld. Een wereld van vooruitgang.

Oliegehalte

Het oliedampfilter is het perfecte middel voor het conditioneren van perslucht. Het is hét filter voor het verwijderen van oliedampen en koolwaterstofgeur. Resultaat? Een maximaal resterend oliegehalte (0,003mg/m3) bij 21 graden Celsius. Ofwel minder dan 0.003 ppm als maximaal resterend oliegehalte. Een werkelijk perfect filter dus. Dat geldt overigens ook voor de drie andere filters; de Groffilter, de Fijnfilter en de Stoffilter. Elk met een heel eigen karakter en met specifieke kenmerken en eigenschappen. De specialisten van Ingersoll Rand Nederland geven u graag deskundig en eerlijk advies over welk systeem het best bij de situatie past. Een advies op maat.

Het voldoen aan de steeds maar groeiende wereldvraag naar schone en comfortabele lucht, vers en veilig voedsel, energie-efficiëntie en duurzaam ondernemen, dát is waar Ingersoll Rand voor staat. Dit vanwege de specifieke kennis van de specialisten van Ingersoll Rand en de uitstekende producten die zorgen voor het schapen en onderhouden van veilige, comfortabele en efficiënte omgevingen.

Condensaat

Zoals ondertussen genoegzaam bekend produceren persluchtsystemen condensaat, vaak zelfs grote hoeveelheden. De Ingersoll Rand Nederland compressoren worden standaard gesmeerd met Ultra Coolant. Voordeel van werken met dit product is dat het condensaat van dit product direct mag worden geloosd op een gesloten riool. Ingersoll Rand Nederland past in andere situaties uiteraard een olie/waterscheider toe vanwege het feit dat condensaat smeermiddelverontreiniging bevat. En dat moet en wil Ingersoll Rand Nederland uiteraard op professionele en correcte wijze verwijderen.

Vooruitgang

Ingersoll Rand Nederland kan met recht toonaangevend genoemd worden. Toonaangevend als het gaat om het creëren van comfortabele, duurzame en efficiënte omgevingen. Met topmerken wordt de kwaliteit en het comfort van lucht in woningen en gebouwen verbeterd en worden bovendien transport, voedsel en bederfelijke waar beschermd. Dit alles om de industriële productiviteit en efficiëntie te vergroten. Ingersoll Rand Nederland is een onderneming die streeft naar een wereld van vooruitgang en duurzame resultaten. Elke dag weer. De producten en de werkwijze bewijzen dat elke dag opnieuw.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de producten van Ingersoll Rand? Neem dan contact op één van onze Distributeurs.