Afbeelding: Ingersoll Rand persluchtfilter F-serie

Fijnfilters van Ingersoll Rand zorgen voor perslucht van hoge kwaliteit tegen lagere kosten!

Met de geavanceerde persluchtfilters van Ingersoll Rand haalt u niet alleen een contant hoge kwaliteit binnen maar ook een lager energieverbruik. Ga voor zekerheid binnen uw bedrijf met fijnfilters die gemaakt zijn van de beste componenten en die voldoen aan de strengste eisen.

Voorkom minder kwaliteit en meer onderhoud

Bij producten en processen die afhankelijk zijn van perslucht is een goede filtratie essentieel. Wanneer de filtratie niet optimaal is, kan dit meer afval betekenen en als gevolg een minder kwaliteit en dus meer onderhoud en hogere productie kosten. Dit kunt u voorkomen met de fijnfilters van Ingersoll Rand, die zorgen voor minder verontreiniging, waardoor niet alleen kritieke processen en kostbare apparatuur worden beschermd maar u er ook zeker van bent dat uw persluchtsysteem in het hele gebouw schone perslucht van hoge kwaliteit levert. De fijnfilters van Ingersoll Rand filteren deeltjes terug tot 0,01 micron inclusief vloeistof en water en olie met een restwaarde tot 0,01 milligram per kubieke meter bij 21 graden Celsius, met Grade G als voorfilter. Verder zijn de fijnfilters uitgerust met drukverschilmeter en een automatische condensaatlozer van het vlotter type waarbij een no-loss aftap optioneel is.

Meer weten?

Wil u ook de beste kwaliteit fijnfilters of bent u op zoek naar andere hoogwaardige persluchtfilters? Met meer dan 100 jaar ervaring staat Ingersoll Rand garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid! Neem vrijblijven contact met ons op.