Ingersoll Rand in Nederland

Op het gebied van persluchtapparatuur is Ingersoll Rand een toonaangevend bedrijf. Al meer dan 150 jaar heeft Ingersoll Rand een breed scala van technologisch geavanceerde zeer betrouwbare en onderhoudsvriendelijke luchtcompressoren. Wij produceren in eigen beheer en leveren compressoren met toebehoren en complete persluchtinstallaties in vrijwel alle landen van de wereld. We hebben diepgaande kennis van de behoeften van de industrie en de eisen van de productiviteit. We maken gebruik van die ervaring en kennis om u te voorzien van de ideale persluchtoplossingen voor uw bedrijf.

Onze compressoren zijn gemaakt van superieure componenten en ondersteund door onze wereldwijde organisatie. Deze organisatie waarborgt de garantie op onderdelen en service, het verstrekken van de ondersteuning die u nodig heeft om uw bedrijf draaiende te houden. Wij staan ‚Äč‚Äčachter onze producten en naast onze klanten. Ingersoll Rand biedt een volledig gamma van persluchtbehandelingsproducten en diensten, zoals koeldrogers, adsorptiedrogers, persluchtfilters, ketels en technische ondersteuning.

Het hoofdkantoor voor de Benelux bevindt zich in Zoeterwoude-Rijndijk met een wijd dealernet en tal van servicepunten, een 24 uur servicedienst 7 dagen per week, zodat u kunt rekenen op een snelle respons. Ingersoll Rand en haar dealers bieden u turnkey oplossingen voor uw persluchtbehoefte in de vorm van: koop, huur, financiële of operationele lease.