Onderhoud persluchtinstallatie

Onderhoud persluchtinstallatie

Onderhoud aan de persluchtinstallatie is bepalend voor de betrouwbaarheid en de efficiency. Een goed onderhouden persluchtinstallatie is betrouwbaar en bedrijfszeker. Goed preventief onderhoud vermindert de kans op een storing. Daarom adviseren wij een serviceabonnement af te sluiten voor uw persluchtinstallatie. Dit abonnement verzekert u ervan dat er tijdig onderhoud wordt uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften. Wij waarderen het als u ons het vertrouwen geeft om uw installatie te onderhouden en geven dan als blijk van waardering 5 jaar garantie op de hoofdonderdelen van uw nieuwe Ingersoll Rand installatie.

Ook voor persluchtinstallaties van een ander fabricaat kunnen wij onderdelen en service leveren. Dit omdat Ingersoll Rand de onderdelen voor deze installaties in eigen fabrieken maakt. Hierdoor kan ons Distributienetwerk tegen concurrerende tarieven deze zorg op zich nemen.

Met ons distributienetwerk verlenen wij service vanuit de regio. De werkzaamheden worden uitgevoerd door regionaal gestationeerde monteurs met servicewagens die uitgerust zijn met alle courante onderdelen. De distributeurs zijn door Ingersoll Rand opgeleid en gediplomeerd voor alle persluchtapparatuur. Zij beschikken over een goed geoutilleerde serviceafdeling met deskundige technici. De distributeurs zorgen voor installatie, onderhoud en reparaties aan persluchtinstallaties.

In geval van een storing wordt de distributeur uit uw regio opgeroepen en zal dan snel ter plaatse zijn. De uitgebreide eigen voorraad onderdelen maakt het mogelijk de storing daadwerkelijk te verhelpen. De distributeurs van Ingersoll Rand staan 24 uur per dag en 7 dagen per week tot uw beschikking. 

Meer informatie

Heeft u vragen over de diensten van Ingersoll Rand? Neem vrijblijvend contact met ons op of zoek een Distributeur bij u in de buurt.