Persluchtoplossing

Energiebesparing perslucht

Energie en het besparen van energie is bij de meeste bedrijven een belangrijk punt op de agenda. Een van de laatste plekken waar men kijkt is de persluchtinstallatie en daar brengen wij graag verandering in aan.

Onmisbaar hierbij is het in kaart brengen van de persluchtinstallatie en het persluchtverbruik door het uitvoeren van een persluchtmeting. Meten is weten, gissen is missen.

Dit onderzoek van de persluchtinstallatie is meer dan alleen een meting, wij noemen deze audit dan ook een “IntelliSurvey”. De “IntelliSurvey” registreert 7 opeen volgende dagen, iedere seconde van de dag wat er in het persluchtsysteem gebeurt. Zodra alle gegevens verzameld zijn, worden werkparameters en profielen geanalyseerd met behulp van de verzamelde kennis van het betreffende persluchtsysteem. Na deze analyse zullen wij aanbevelingen doen en een plan van aanpak voor verbeteringen opstellen met als doel de meest efficiënte oplossing te bieden. Deze oplossingen zijn adviezen gebaseerd op gemeten gegevens en gemaakte analyses door de “IntelliSurvey”. Oplossingen die niet gebaseerd zijn op meetgegevens, systeemkennis en analyses zijn slechts gissingen en vermoedens.

Graag maken wij een afspraak om samen met u te kijken naar uw wensen en behoeften om zo een pasklare oplossing te kunnen bieden, waarbij u voldoende perslucht heeft met de juiste kwaliteit voor de laagste prijs.

Meer informatie

Heeft u vragen over de producten van Ingersoll Rand? Neem vrijblijvend contact met ons op of zoek een dealer bij u in de buurt.

Informatievideo energiebesparing