Schroefcompressoren

Schroefcompressoren

Bij schroefcompressoren kunnen we een verdeling maken tussen vast toerental en variabel toerental. Vast toerental compressoren worden ook wel vollast-nullast compressoren genoemd. Dit type compressoren schakelt tussen 2 drukken, de inschakeldruk en de uitschakeldruk. Deze drukband is normaal gesproken 1 bar. Wanneer de compressor zijn uitschakeldruk bereikt, schakelt hij over van vollast naar nullast.

Nullast houdt in dat uw compressor wel draait en energie opneemt maar geen lucht levert. Afhankelijk waar de compressor voor gebruikt wordt, is een compressor met een variabel toerental door middel van een geïntegreerde frequentieregelaar een betere investering. Er zijn dan energiebesparingen mogelijk van wel 40%

Energie en het besparen van energie is bij de meeste bedrijven een belangrijk punt op de agenda, een van de laatste plekken waar men kijkt is de compressor installatie, en daar brengen  wij, Ingersoll Rand verandering in aan.

Onmisbaar hierbij is het in kaart brengen van uw huidige perslucht verbruik. Graag maken wij tijd vrij om samen met u te kijken naar uw wensen en behoeften om zo een pasklare oplossing te kunnen bieden waarbij u voldoende perslucht heeft met de juiste kwaliteit voor de laagste prijs.

Graag kijken wij met u samen wat voor u de beste keuze is. Onze specialisten zoeken graag samen met u naar de beste oplossing, neem vrijbljivend contact met ons op.

Ook qua financiering kijkt Ingersoll Rand naar wat de beste optie is voor uw onderneming. U kunt de fijnfilters aanschaffen uit bedrijfsmiddelen maar leasen is ook een optie, waardoor u altijd financiële speelruimte houdt maar wel kan investeren.
Het voordeel van leasen is dat uw maandlasten altijd vast zijn, net als de looptijd. U betaalt op deze manier niet in een keer en kan tot 100 procent van de aanschafwaarde leasen.